Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Terenuri numai bune de afaceri, la preț mic! ANAF scoate iar la licitație bunurile Elenei Udrea

inquamFOTO
Elena Udrea

ANAF încearcă iar să vândă la licitație bunurile conficate de la Elena Udrea în dosarul Gala Bute. Licitația va avea loc pe data de 6 iunie!

În luna martie, când a fost a doua licitație, Fiscul a cerut 2,2 milioane lei pentru bunurile Elenei Udrea. Practic, acestea se vând la pachet, fiind considerat un ansamblu de bunuri aflat în București, Sector 1, str. Constantin Godeanu nr. 55J. În acte, dimensiunea totală este de puțin peste 5.000 metri pătrați. ANAF a vândut anul trecut o mașină Mercedes a Elenei Udrea cu 25.400 lei, precum și un Fiat 500, potrivit Hotnews.

Lucian Heiuș a dat detalii legat de bunurile scoase la licitație de ANAF în dosarul în care a fost condamnată Udrea

”Am scos la licitaţie 6 terenuri, bunuri ale doamnei Elena Udrea, pentru a recupera prejudiciul din dosarul penal Gala Bute, valoarea acestor terenuri este de 3,29 milioane lei, toate amănuntele legate de această licitaţie le găsiţi pe site-ul ANAF. La fel, sunt scoase şi două autoturisme aparţinând tot debitoarei. Este vorba despre un Fiat 500 de 35.000 lei şi un Mercedes, cred că de 37.971 lei. Mi-aş dori ca cât mai multă lume să meargă pentru a creşte preţul acestor bunuri, ca să putem să ne recuperăm prejudicial pe care îl avem în acest dosar”, a spus Lucian Heiuş, preşedintele ANAF.

Direcţia Generală Executări Silite Cazuri Speciale din cadrul ANAF organizează licitația pentru vânzarea a şase terenuri intravilane din Bucureşti, cu un preţ de pornire al licitaţiei de 3.296.136 lei, fără TVA. Imobilele fostul ministru Elena Udrea au fost pus sub sechestru de DNA în februarie 2015. Terenurile au între 596 metri pătraţi şi 885 metri pătraţi, amplasate pe strada Constantin Godeanu nr. 55J, din Sectorul 1 al Capitalei.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.